A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az országban dolgozó több mint 2 000 fogyasztóvédelmi referens munkájának elismerése és presztízsének növelése céljából idén meghirdette az „Év fogyasztóvédelmi referense” díjat.

A fogyasztóvédelmi referens díjra öt kategóriában, a kereskedelem, az FMCG, a közműszolgáltatási, az élelmiszer-előállítói, a hírközlési-távközlési kategóriákban lehet pályázni. A legtöbb pontot annak bemutatásával lehet elérni, hogy a pályázó fogyasztóvédelmi referens a munkájával miképpen járult hozzá a vállalkozás fogyasztóvédelmi szemléletének fejlesztéséhez.

A pályázaton figyelembe veszik, ha a pályázót a munkáltatója ajánlja a díjra. A pályázati űrlap 2017. november 15-től letölthető a FORE honlapjáról. A díjak ünnepélyes nyilvános átadására 2018. február második felében kerül sor.

A pályázaton résztvevő valamennyi fogyasztóvédelmi referensnek oklevéllel köszönik majd meg, hogy vállalta a megmérettetést. A nyerteseknek és az őket foglalkoztató vállalkozásoknak a FORE széles nyilvánosságot fog biztosítani – olvasható a FORE közleményében.