Termékbemutatóval egybekötött cégtörténeti ismertetőt is tartott Mészáros Gábor, a chocoMe alapító-tulajdonosa. A Délice csokik csütörtöktől megvásárolhatók.

A chocoMe legújabb termékét már csütörtöktől megvásárolhatják a csoki különlegességeket szeretők. A szerdai termékbemutató idején pedig már a viszonteladók is rendelhettek belőle.

Mészáros Gábor a budapesti Four Seasons Hotelben megtartott, kóstolóval egybekötött csoki ismertetőt arra is felhasználta, hogy arról beszéljen, milyen út vezetett a Délice (Élvezet) nevű termékcsalád megszületéséig.

Már a budapesti csokoládé manufaktúra 2009-es megalapításakor is azt tűzte ki célul Mészáros Gábor, hogy mindenből csak a legjobbat fogják adni – az alapanyagoktól a csomagolásig.

A chocoMe nyolc év alatt 45 nemzetközi díjat nyert, s mint az eseményen elhangzott, a manufaktúrában augusztus végén elkészítették a 3 milliomodik csokoládéjukat.

A csúcsminőség eléréséhez nagyon fontosnak tartotta a tulajdonos, hogy a folyamat elejét is megismerje. Ezért a közelmúltban hosszabb időt töltött a Karibi-térségben több kakaóültetvényen, maga is beállt dolgozni, és sokat tanult a helyi szakemberektől.

Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék „zászlóshajója” lesz.

A karibi utat követően egy Párizs melletti csokoládélaboratóriumban a világ legismertebb szakértőinek segítségével megalkotott egy egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládé massza receptúrát. Ez valóban felejthetetlen élményt nyújt minden chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor.