A Nemzetgazdasági Minisztérium és a KKVHÁZ kisvállalkozás fejlesztési klubja támogatásával és a Bespoke Principles társszervezésében „Humán erőforrás és szervezetfejlesztési csúcstalálkozóra” kerül sor május 2-án a Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztártermében.

„Hol keressem a legjobbakat? – Hogyan tartsam meg őket? – Mivel motiváljam a csapatomat? – Magamnak vagy már a konkurenciának képezem a dolgozóimat? – A helyzetnek megfelelően vezetem a csapatomat?” A rendezvényen az asztaltársaságok a humán tőke szerepéről, az emberi erőforrást érintő fontos kérdésekről cserélhetnek eszmét, alkothatnak véleményt.

A rendezvény célja, hogy hagyományt teremtsen: legyen május 2. „a munkahelyek ünnepe”…

A fővédnök Karaszek Szabolcs, a HARMAN International európai HR-igazgatója, a védnökök: Tarnai Tamás, az Apollo Tyres HR- és adminisztrációs igazgatója és Béza Dániel, a Corvinus Egyetem címzetes docense.

Kiemelt szereplők: Hadarits Péter (Pegaconsult HR vezető), Csökli István (interim HR-tanácsadó), Szauter Kristóf (G&P HR-vezető) és Dankó Orsolya (EOS Magyarország HR-generalista).

A rendezvényre jelentkezőket a szervezők arra kérik, hogy az érdemi diskurzus érdekében az alábbi témákban készüljenek fel:

  • fluktuáció kezelése, munkatársak megtartása
  • a legjobbak megtalálása és megszerzése
  • motiválás a szürke hétköznapok során
  • képzés-fejlesztés: hagyományosan vagy rendhagyóan?
  • a fejétől bűzlik a hal – az első számú vezető szerepe
  • helyzetfüggő vezetés
  • a munka jövője vagy a jövő munkahelyei
  • a digitalizáció HR-hatásai

A résztvevőket a szervezők véletlenszerűen 4-6 tagos csapatokra osztják. A csapatoknak 30 perc közös gondolkodás során kell dűlőre jutniuk egy fontos, humán erőforrást érintő témakörben. Az asztaltársaság vitatémája sorsolás útján dől el. Az idő lejártával a csapat kiválasztja szónokát, aki 3 percben prezentálja a zsűrinek a csapata álláspontját, gondolatait, a megfogalmazott kulcsüzeneteket. A csapatok munkáját moderátorok segítik, gondolataikat segítők jegyzetelik. A két legizgalmasabb előadó a rendezvény fénypontjaként megmértetheti magát egy barátságos páros vitában is.

A szervezők: Gulyás József, a KKVHÁZ vezérigazgatója és Benyovszky Tünde, a Bespoke Principles alapítója.

A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, további részletek itt olvashatók.