Az Aldi kiskereskedelmi lánc szeptember 21-től már Magyarországon is elérhetővé teszi ajánlatait az Eurotours International-lel közös szervezésben.

On-line, e-mailben és telefonon egyaránt foglalhatóak lesznek az Aldi Utazás termékei, amelyek egy új weboldalon tekinthetőek meg, fizetésük bankkártyával és átutalással egyaránt történhet – írja a turizmus.com.

A Németországban, Ausztriában és Svájcban már elérhető szolgáltatás magyarországi szervezője az Eurotours International, amely kimondottan a hazai piac igényeire szabott ajánlatokkal is készül.

Az utazásukat egyénileg szervezők könnyen foglalhatnak nálunk szállást a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálatából, illetve több ezer repülőjáratra is vásárolhatnak jegyet” – mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója.

Az Aldi Utazás Magyarországért felelős részlegét Andreas Hamorszky, az ETI és a TUI Magyarország korábbi ügyvezetője vezeti. Hetente tucatnyi új út kerül be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az Aldi akciós újságjában is megtalálható lesz.