A világ egyik leghíresebb ingatlanszervezete, a londoni székhelyű Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagjává választották Ódor Dánielt, a Taylor Wessing Ügyvédi Iroda ügyvédjét.

A tagságot az ingatlanjog területén szerzett szakmai eredményeinek és tapasztalatainak alapos felmérését szolgáló, többlépcsős vizsga sikeres befejezését követően érdemelte ki a szakember. A társaság magyar tagszervezete, az RICS Magyarország húsz éve alakult, de eddig mindössze 160 szakember nyert felvételt a nagy presztízsű közösségbe.

A szervezet évente csaknem félezer kutatási és szakpolitikai publikációt ad ki világszerte, szakmai elismertsége folyamatosan növekszik. Ódor Dániel tagságával már három RICS minősítésű ingatlan szakjogász dolgozik a Taylor Wessing régiós csapatánál (a prágai és a varsói iroda mellett immár Budapesten is), ami jól tükrözi az ügyvédi iroda speciális iparági szakértelmét.

Taylor Wessing a világ egyik vezető, teljes körű jogi szolgáltatásokat kínáló nemzetközi ügyvédi irodai hálózata, 1200 jogásszal. A csoport 33 irodával van jelen Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában.