A hazai és a globális piacokon is tapasztalható nagyobb fokú tranzakciós aktivitás, az ügyfelek és a középvállalati szektor megnövekedett szolgáltatási igényeire tekintettel az RSM Hungary elindítja saját M&A üzletágát. Az M&A, cégértékelés és vállalatfinanszírozási üzletágat Almási Levente vezeti.

Az RSM Hungary M&A üzletágvezető partnereként érkező szakember több mint 18 éves tapasztalattal bír a vállalati akvizíciók, cégértékesítések, vállalatértékelések előkészítése és megvalósítása terén. Almási Levente az elmúlt öt évben a Concorde MB Partners ügyvezető igazgatója volt, ezt megelőzően 2010-től két évig a PWC M&A üzletágának menedzsereként dolgozott, pályafutását az MB Partnersnél kezdte.

Tranzakciós tapasztalatai hazai és regionális cégvásárlások és üzletrész-értékesítések előkészítésére, pénzügyi/tőkepiaci struktúrák kidolgozására és megvalósítására is kiterjednek. Almási Levente számos vállalatértékelési projektet vezetett több szektorban. Részt vett autó- és acélipari, kis- és nagykereskedelmi, IT, egészségügyi, szolgáltatóipari, gyártó- és építőipari tranzakciókban egyaránt.