Mikro-, kis- és középvállalkozások számára először rendeznek közösségi felelősségvállalási konferenciát Budapesten. A rendezvényt április 3-án tartják, a Duna Palotában.

A HAT Alapítvány és szakmai partnerei, a Magyar Adományozói Fórum és a Magyar Public Relations Szövetség által rendezett Mentés Másként! Konferencia és expo résztvevői olyan gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyek jól használható márkaépítő eszközök – közölte a HAT Alapítvány és a HADART Színház.

A közlemény idézi Kuremszki Andreát, a HAT Alapítvány elnökét, aki elmondta: „feladatunknak tekintjük, hogy olyan közösségeket hozzunk létre, amelyek támogatják a tudáshoz, információhoz és élményekhez való szabad hozzáférést. Abban hiszünk, hogy ez lehetővé teszi, hogy nyitottak, önállóak, felelősséggel döntő, a saját életünkre hatni tudók legyünk”. 

A rendezvényen a jeltolmáccsal játszó HADART Színház Őrültek tornya című előadása is várja az érdeklődőket. Az Őrületek tornya Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata. A konferencia után látható előadást Háda János, a színház alapítója és vezetője rendezte. A társulat jeltolmács segítségével a siketek és nagyothallók számára is elérhetővé teszi a produkciót. (MTI)