A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék száz startup nemzetközi sikereit.

Öt hazai nagyvállalat, a K&H, a Nestlé Hungária, az RTL Magyarország, a Microsoft Magyarország és az AON Magyarország fogott össze és működik együtt annak érdekében, hogy 2018-2020 között együttes szakmai erővel támogassák a hazai startup ökoszisztémát, és száz startup sikeressé válását nemzetközi szinten is.

Az FMCG, az IT, a pénzügyi és a média szektor vezető cégeinek közös támogatása kiterjed a hazai startupok gazdasági és innovációs szerepének elismerésére és üzleti fejlődésük támogatására, szakértőik rendszeres delegálására a magyarországi startup ökoszisztéma legfontosabb eseményeire.

További cél annak elfogadására, hogy a korai fázisú startupok sokszor nehezen alkalmazkodnak a vállalati beszerzési-ellátási szabályzatok elvárásaihoz, ezért türelmet mutatva konkrét tanácsokkal segítik és támogatják őket a megfelelésben, külön információs csatorna működtetésére az innovatív ötletekkel jelentkezők és a startupok számára, a startupok kutatási és referenciaigényeinek támogatására.