Angelus Barbarát nevezte ki a Danubius Hotels Group által tulajdonolt Gundel étterem az újonnan létrehozott marketing- és kommunikációs igazgatójává.

Az étterem fél éve kinevezett ügyvezetője, Peter Knoll (aki korábban a bécsi Kempinskit vezette) Angelus Barbara leigazolása mellett átalakította a menedzsmentet – írja a Kreatív Online.

Az értékesítési igazgatói pozícióból értékesítési és marketingigazgatói posztot kreáltak, ezt Göbölös Magdolna tölti be (korábban a Hilton szálló értékesítési menedzsere volt), akihez a sales-terület irányítása, valamint a marketing felügyelete tartozik.

Angelus Barbara (marketing-)kommunikációs feladatok ellátásával foglalkozik. Az étterem új vezető chefet is kinevezett: Litauszki Zsoltot.

Angelus Barbara pályája kezdetén a Budapesti Turisztikai Hivatalban, majd a Magyar Turizmus Rt.-nél foglalkozott város és országmarketinggel. A 2000-es évek eleje óta szállodák márkaépítésére specializálódott.