A budapesti kis- és középvállalkozók gazdasági és kulturális klubja „A generációváltás fájdalmas, de elkerülhetetlen időszaka” címmel szervez összejövetelt március 28-án.

„A KKVHÁZ egy országos mozgalom. Számos regionális csúcstalálkozót, ágazati egyeztetést és kávéházi hangulatú klubot szervez szerte az országban. A rendezvényeink fő gondolata a közösségszervezés, a tudásmegosztás és a szórakoztatás. Fővédnökünk Lepsényi István a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és-szabályozásért felelős államtitkára” – olvasható a KKVHÁZ közleményében. „A gazdaság csak akkor lehet tartósan eredményes, ha együtt jár a kultúra virágzásával. A klubjaink minden esetben közérdeklődésre számot tartó gazdasági témákat tárgyalnak és meglepetés kulturális csemegét is hordoznak. A meglepetés csemege ezúttal a Fritz József jazz trió, akik hol főszerepet vállalva, hol háttérbe húzódva kényeztetik a füleinket.”

Hogy működik a klub?

A kerületek, a társszervezők mind alkotnak egy 3 fős csapatot. 4 csapat ül egy asztalhoz. 30 percet vitázhatnak a megadott témáról. Az asztaloknak maguk közül kell kiválasztaniuk, melyik csapat mondanivalója és előadásmódja a leghatásosabb. Minden asztal kiválasztottja 3 percben prezentál. A zsűri értékel és titkos szavazással megjelöli a győztest, akinek a korábbi egész asztala jut a döntőbe, ahol moderált vitát folytatnak és döntik el a végső sorrendet.

Kik támogatják KKVHÁZ Budapest munkáját?

  • a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara,
  • a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Szervezete,
  • az Ipartestületek Budapesti Szövetsége.

A zsűri:

  • Bán Teodóra, Bornemisza Miklós, Marjay Gyula.

A szervezők:

  • Gulyás József, Faragó Ilona, Gál Gábor, Kárpáti Péter.