Elsősorban a külföldi piacra gyártanának kortárs, hitelesített grafikusok munkáival ellátott egyedi antik, illetve kis szériában gyártott új bútorokat. Ennek eredményeképpen egyszerre születik művészeti alkotás és használati tárgy.

A Müüska Kft. kivitelező partnert keres új bútorkoncepció megvalósításához. Az eddig elkészült 1-2 antik darab, illetve az új gyártású franciaágy fogadtatása igen kedvező volt, karosszéküket New Yorkban is bemutatták az USA-magyar kereskedőház megnyitóján – olvasható a Bútorszövetség honlapján.

Olyan partnert keresnek, akinek már vannak olyan modelljei, amelyek stílusban és formavilágukban megfelelnek az ilyen típusú bútoroknak (elég izgalmasak, modernek vagy időtállóak és van egybefüggő kárpitos felületük, amelyeken érvényesülhetnek a művészi motívumok), és amelyek gyártásában már rutinjuk van. Így lényegében azokat csak „átöltöztetve” a már nyomott kárpitba, könnyedén megszülethetne a kooperációból a Müüska Art Home 10 darabos termékcsaládja.

Elsősorban fotelek, karosszékek, szófák, ülő- és étkező garnitúrák jöhetnek számításba. Nem probléma, ha nem ugyanaz a partner készíti az egész palettát, hanem 2-3 termékenként esetleg másik, ha nincs elegendő kapacitás.

Első körben csak be kell árazni az egyes termékeket, amelyből készülnének majd 3d-s látványtervek a Müüska kárpitjaival és a partner bútorformájával.