A legjobb HR-es projekteket keresi egy új verseny, a HR Transformation Challenge. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív HR-es gyakorlatot valósított meg, amely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére.

A legjobb magyar hr-es projektek rögtön regionális szinten mérkőznek meg a többi, kelet-közép-európai pályázattal. A versenyen a kreatív megközelítésen, a bizonyított üzleti hatáson túl a HR-es kihívás nehézségét és jelentőségét is értékeli a nemzetközi zsűri: Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR-vezetője, Andrea Di Pietro, az Accenture ügyvezető igazgatója, Ernesto Marinelli, az SAP szoftvercég európai HR-főnöke és Tim Ringo, az SAP SuccessFactors alelnöke.

A shortlistes pályázatot beadók meghívást kapnak a SuccessConnect európai HR-konferenciára, ahol a verseny nyertesét is bejelentik. A fődíj egy csoportos tréning, amelyet Koen Gonissen, az INSEAD üzleti iskola oktatója, a teniszbajnok Kim Clijsters korábbi coacha tart az adott szervezetnél.

A pályázatokat szeptember 30-ig lehet benyújtani négy kategóriában (hr átalakítás; fejlesztés és utódlás; oktatási programok; tehetségek felvétele), angolul. Bővebb információ és jelentkezés a verseny honlapján.

A verseny szervezője az SAP SE.