A december 14–20-i programok közül ajánljuk.

2015. december 12-19. DIP Design Passage vásár (Budapest)

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.

2015. december 15. Borkarácsony (Budapest)

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park bemutatja ökoturisztikai kínálatát, téli programjait és nyitva tartó látogatóhelyeit. A nemzeti park mellett a Levendula Ház Látogatóközpont levendulás és nemzeti parki védjegyes termékekkel készül.

A nap folyamán az adventi vásár és a borkóstoló keretében bemutatkoznak a Balatoni Kör tagjai, a balatoni borosgazdák, vendéglátósok és kézműves termelők.

2015. december 17-21. Adventi Vásár (Esztergom)

Az adventi vásárt immáron harmadik éve a Moriani Consulting Kft. rendezi meg. A vásárt megelőzően és azt követően is változatos események színteréül szolgál majd a Széchenyi tér.

2015. december 18. Mindenki Karácsonya (Balatonkenese)

Szeretettel várnak mindenkit Balatonkenesén a karácsonyi ünnepi műsor megtekintésére. A karácsonyi köszöntőt követően a Varga Miklós műsorát hallgathatják meg a résztvevők, majd részt vehetnek a Jövőjéért Díj átadóján. A Kultúra Házában folyamatos gyermekprogramok várják a kisebbeket.

2015. december 19. Magyarok Karácsonya (Ópusztaszer)

Minden magyart ünnepelni hívnak a nemzet karácsonyfája alá, az ópusztaszeri Magyarok Karácsonyára. Az idei esztendőben az ünnep díszvendégei Muravidék és Őrvidék lesznek.

2015. december 19. Höcögő Karácsony (Zsámbék)

Az együttes 1988 tavaszán alakult Tökön, tagsága, mely 15-20 aktív táncosból áll, a környező településekről (Tökről, Zsámbékról, Perbálról) verbuválódott. Hagyományos „Höcögő Karácsonyukat” a töki művelődési ház helyett ezúttal Zsámbékon rendezik meg.