Adózás, hírlevél, kapcsolatépítés: a heti menüből ajánljuk.

2015. december 14-16. Adófórum (Veszprém, Radnóti tér 1., Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola konferenciaterem, Pápa, Külső-Veszprémi út 2., Tapolca, Tamási Áron Művelődési Központ, Kisfaludy u. 2-6.)

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 2016. évi változásairól és az adótörvény változásokról tart előadást három helyszínen, Veszprémen, Pápán és Tapolcán Enderné Lakner Hajnalka és dr. Bajor Gabriella.

2015. december 15. Adókonferencia 2016 (Gazdaság Háza – Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

A 2016. január 1-től hatályos jogszabályokról lesz szó a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett adókonferencián. A nap folyamán az előadásokban bemutatásra kerül a Személyi jövedelemadó, járulékok (szocho, eho, rehab járulék), szakképzési hozzájárulás, ÁFA, TAO és környezetvédeli termékdíj, illetékváltozása valamint lehetőség lesz a szakértőkkel való konzultációra.

2015. december 16. Nyílt nap a kamarában (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István u. 10/a)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az elmúlt évek hagyományainak megfelelően, a decemberi küldöttgyűlés napján, a küldötti értekezletet megelőzően Nyílt Napot tart. A vásáron kézműves mesterek és a szakképző iskolások ügyes kezű diákjai mutatkoznak be.

2015. december 16. Az üzlethozó hírlevél titka (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Székház, Budapest, I. kerület, Krisztina körút 99.)

Nem hoz üzletet cégének hírlevele? Egyre kevesebben olvassák? Spam-be kerülnek? Hírlevele minden cégnek lehet, s többségük használja is ügyfélkapcsolatokra, üzleti célokra. A jó hírlevelet, mely betölti a funkcióját, nagyon nehéz elkészíteni, eredményességét megtartani, speciális marketingtechnikáit megtanulni és alkalmazni.

2015. december 17. Kezdeményezz profin hideg üzleti kapcsolatokat! (Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A növekedés a régi kapcsolatok ápolásán túl az újak létesítésén múlik. Ezek garantálják az egyre nagyobb eredményt. – Egy garantáltan jó hangulatú program során olyan hasznos ismeretekkel lehet gazdagabb, amelyek akár már másnap eredményt hozhatnak.