Pallagi Ferenc, a Lapcom Kiadó Zrt. vezérigazgatója 33 év lapkészítés után 2017. január elsejétől lemond pozíciójáról és a társaság felügyelőbizottságának tagjaként, valamint a vezetés tanácsadójaként dolgozik tovább.

A részvénytársaság új vezérigazgatója Andreas Merz lesz, aki 3 és fél éve dolgozik a Lapcomnál pénzügyi igazgatóként – írja a Kreatív Online. A Lapcom közleményében a tulajdonos megköszöni a távozó vezérigazgatónak 2006-óta tartó tevékenységét, hogy megteremtette, a piacon megerősítette a Bors napilapot és online változatát, mint a második legnagyobb példányszámú eladott napilapot, illetve sikeresen irányította a Lapcom megvásárlást követő integrációt és erősítette a regionális kiadói szerepet.

Pallagi Ferenc a távozásával kapcsolatban azt mondta, hogy a döntést ő maga hozta, munkatársai és a tulajdonos szerették volna rávenni, hogy vonja vissza és maradjon még. „Nincs tehát semmilyen titok a dolog mögött, egyszerűen csak nyugdíjas akarok lenni. Aktív és jókedvű nyugdíjas, amíg lehet!” – felelte. A Bors új főszerkesztője Szekeres Tamás, eddigi felelős szerkesztő lesz.