Innovatív vállalkozó nők, női vezetők címmel rendez konferenciát Budapesten március 7-én a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.

A budapesti, 40 év alatti fiatal, vállalkozó nőket állítja fókuszba következő rendezvényén a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A fórumon elemzik a friss, várhatóan előző nap megjelenő tavalyi egész éves munkaerő-piaci statisztikákat, illetve kiderül, hogy milyen kiemelkedő szerepet játszott Budapest a 2016-os hazai gazdasági növekedésben.

A rendezvény második részében fővárosi, fiatal, innovatív vállalkozónőkkel hallgathatnak meg kerekasztal beszélgetést a résztvevők. A konferencián beszédet mond Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A konferencia állófogadással zárul. A rendezvény fővédnökei Varga Mihály nemzetgazdaségi miniszter és Tarlós István főpolgármester.

Az Innovatív vállalkozó nők, női vezetők című konferenciát 2017. március 7-én tartják, 10-13 óra között a Bálnában (1093 Budapest, Fővám tér 11-12., 3. emelet). A részvételi szándékot és az interjúigényt Wilcsek Médeánál lehet jelezni a wilcsek.medea@bvk.hu e-mail címen, vagy a 06/30-487-3664-es telefonszámon.

Fotó: Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke