A Budapesti Békéltető Testület ingyenes, kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadással segíti a fogyasztókat és vállalkozásokat 2018. augusztus 29-én, szerdán, 15.00 – 19.00 óráig négy Media Markt-üzletben.

Internetes vásárlás, garanciális viták, hűségszerződések, internetes előfizetések, parkolási bírságok, közüzemi számlák – a békéltetés számtalan esetben megoldást jelenthet azokban a fogyasztóvédelmi vitás ügyekben, amelyekben a fogyasztó nem tudott megegyezni korábban a vállalkozással.

A Budapesti Békéltető Testület 2018. augusztus 29-én, szerdán, 15.00 – 19.00 óra között a Media Markt Árkád, Budaörs, Mammut, Westend üzleteiben segíti a vásárlókat, ha bármilyen fogyasztóvédelmi kérdésük vagy panaszuk van.

„Célunk, hogy a békéltető testületek és az általuk kínált díjmentes, gyors, egyszerű eljárás még ismertebbé váljon. Forduljon bizalommal szakértőinkhez, ha csak előzetesen szeretne tájékozódni a fogyasztóvédelmi jogairól, lehetőségeiről vagy akkor is, amennyiben vitája van egy kereskedővel!” – olvasható a testület közleményében.