Az ingatlanpiac és az építészet aktuális kérdései kerülnek középpontba a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában november 14-én.

„Az ingatlanpiac és az építészet aktuális kérdései” című szakmai rendezvényre várja az érdeklődőket a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara I., II. és XII. kerületi Tagcsoportja, az Ipari Tagozat, a Gazdasági Szolgáltatások Tagozat XXIII. Ingatlan Osztálya, a Magyar Mérnöki Kamara és az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége.

A rendezvény időpontja: 2016. november 14., 9:30; helyszíne: BKIK, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99, VII. emelet, Széchenyi terem.

A lakáspiaci helyzetről dr. Kardos Kázmér, az Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesületének (IME) elnöke, a kereskedelmi-ipari ingatlanpiaci helyzetről Kalaus Valter, a CRESA Ügyvezető partner, a BKIK XII. kerületi Tagcsoport elnöke tart előadást.

Az engedélyezési eljárást államigazgatási szempontból dr. Sensliné Kócsi Margit, állami főépítész, felhasználói (mérnöki) szempontból Mezei Gábor (Finta Stúdió) járja majd körbe; az elektronikus építési naplóról Juhász Tamás, (Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara) tart előadást.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött; további részletek itt, regisztráció itt.