Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” (EFOP-3.9.2-16) című felhíváshoz kapcsolódóan.

A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtsanak a 10 milliárd forintos keretösszegű EFOP-3.9.2-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatják a felhívás

  • célját, szakmai tartalmát és elvárásait
  • a pénzügyi feltételeket és a költségvetést, továbbá
  • hasznos információkat a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvények keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, amelyet erre linkre kattintva lehet elérni.

A rendezvények tervezett helyszíne Budapest, időpontjai: 2017. február 06. (hétfő) és február 14. (kedd). Mindkét nap ugyanazok az előadások lesznek megtartva.

Az online kitöltött jelentkezési lapot a kérdésekkel együtt a február 6-ai rendezvényre 2017. január 30. (hétfő) 14:00 óráig, a 14-ei alkalomra 2017. február 06. (hétfő) 14:00 óráig várja a minisztérium. Az információs nap helyszínének címét, illetve az előzetes részletes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldik közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudják fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseket, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen lehet egyeztetni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudják fogadni.