A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket. A készülékek felhasználói közvetlenül a telefonjukon érhetik el a klasszikus Disney figurákat – például Mickey és Minnie egeret.

Azzal, hogy a karaktereinket és a történeteinket a digitális felületekre is elhozzuk, a Disney-élményt a közönségünk mindennapjainak részévé tesszük, és a rajongók új generációját tudjuk bevonni”mondta John Love, a Disney felhasználói termékek és interaktív média alkalmazásokért felelős alelnöke.

A Galaxy S9 és S9+ készülékeken fellelhető Disney AR Emojikkal szórakoztató módon lehet színesíteni az üzeneteket.

A felhasználók több mint hatmilliárd hangulatjelet küldenek el naponta. Az AR Emojik kifejlesztésével az volt a célunk, hogy még több vidámsággal töltsük meg ezt a kommunikációs formát és egy újfajta módon keltsük életre az animált képeket” mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke.

„Tudtuk, hogy ebben keresve sem találnánk jobb partnert, mint a Disney, a létező legkedvesebb karakterek megálmodója. Segítségükkel az AR Emojijaink a legboldogabb arcokká válnak a Földön, miközben teljes hozzáférést biztosítunk a legnépszerűbb karakterekhez, hogy azokat bármely platformon megoszthassák a barátaikkal” – mondta Younghee Lee.

Az AR Emoji funkció segítségével a felhasználók vicces és személyre szabott üzeneteket küldhetnek. A technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak.