Egy új telefon vásárlása mindig nagy kiadást jelent, ami általában felkészületlenül ér minket és ilyenkor alaposabban körül kell nézni a piacon, megfontolt döntés hozni, ami gyakran azzal is jár, hogy lemondunk a vágyott készülékről az anyagiak miatt. A Rejoy.hu-nak hála most óriási kedvezménnyel juthat bárki felújított telefonhoz, aminek köszönhetően könnyű megtakarítani jó pár forintot.

Felújított telefonok megbízható forrásból

A Rejoy.hu 2019-es alapítása óta már számos használt telefon eladónak és vásárlónak könnyítette meg az életét azzal, hogy létrehoztak egy könnyen és biztonságosan használható adásvételi rendszert.

Az egyszerű adásvételen túl a Rejoy.hu felszámolja a használt mobilok vásárlásával járó kockázatot, hiszen kiküszöbölik, hogy rossz műszaki állapotban lévő, rejtett hibás telefonok cseréljenek gazdát.

A Rejoy.hu-nál elérhető Samsung telefonok, iPhone készülékek és egyéb mobilok mindegyike teljeskörű külső és belső ellenőrzésen megy keresztül. Szakértők ellenőrzik a telefon hardverét és szoftverét, valamint a többlépcsős folyamat során megbizonyosodnak arról is, hogy a telefon minden eleme, beleértve a gombokat, kamerákat, hangszórókat is, rendben van.

Az alapos átvizsgálásnak hála biztosak lehetünk abban, hogy a webshopba felkerülő telefonok az eredeti állapotukhoz képest 85-90%-os állapotban vannak.

Garancia

Még mindig sokan ódzkodnak attól, hogy másodkézből vásároljanak bármilyen elektronikai cikket, így telefont is. Megbízható forrás esetén igazán nincs ok az aggodalomra, mégis sokszor halljuk a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egy felújított iPhone X meghibásodik?

Nos, a rövid válasz az, hogy semmi. A hosszú pedig, hogy a Rejoy.hu minden használt okostelefon esetén 12 hónap garanciát biztosít arra az esetre, ha a készülék ebben az időszakban meghibásodik. Ha pedig a kézbesített doboz még sem azt rejti, amire vágytunk, 30 napon belül teljes visszatérítés ellenében visszaküldhetjük a felújított mobilt.

Mennyi az annyi?

És hogy mennyit lehet spórolni egy felújított telefonon? A Rejoy.hu oldalán elérhető készülékek a telefonok bolti árához képest akár 40% kedvezménnyel vásárolhatók meg, ami azt jelenti, hogy az eredeti költségvetésünkből akár egy jobb készüléket is vásárolhatunk.

(Fotó: canva.com)