A nemrég piacra került csökkentett cukortartalmú, joghurtos bevonattal készült Fitt Pöttyös termékcsalád jellemzőt emelték ki az új szpotban.

A film vizuális világát a készítők úgy alkották meg, hogy abból kiemelkedjenek a Fitt Pöttyöst szimbolizáló karakterek – írja a Kreatív Online.

A díszletet a különböző ízek arculati színeiben építették meg, melyek felülnézetben egy kört, majd egy piros pöttyöt adnak ki. A popos hangulat miatt éppen csak érzékeltették a headline-ra rímelő egyensúlyi helyzeteket, hol egy labdával, hol átvitt értelemben, különböző élethelyzeteken keresztül.

A film mottója: „a testi-lelki egyensúlyhoz elengedhetetlen néha egy kis finomság!”

A film talán legfontosabb jelenetében az egyik szereplő, Lilla első ránézésre egy almát próbál megtartani a fején, majd ahogy távolodik a kamera, kiderül, a valódi bravúr az, hogy mindezt egy fitt labdán egyensúlyozva teszi.

A felvétel végéig izgult a stáb, hogy vajon – az egyébként fitneszmodell – Lilla képes lesz-e felpattanni a labdára és hosszú percekig rajtamaradni, vagy filmes trükkre lesz szükség. Lilla végül vette az akadályt.

A filmet a HPS reklámügynökség készítette, a rendező Damokos Attila volt.