Már lehet jelentkezni a Mol tehetséggondozó programjára, a Growww 2019-re. A vállalatcsoport több mint 140 álláshelyet kínál frissdiplomásoknak mérnöki, üzleti, informatikai, valamint társadalom- és természettudományi területeken.

Jelentkezni maximum egyéves munkatapasztalattal lehet. Nemcsak a budapesti központ, hanem a Mol-csoport tíz országa is lehetőséget nyújt, egészen pontosan Ausztria, Horvátország, Csehország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia és természetesen Magyarország.

Az egyéves program során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a Mol-csoport tevékenységének minden üzleti és működési területével. A munkahelyi tanulás és a Mol különböző ipari létesítményeibe tett látogatások mellett a fiatal szakemberek strukturált oktatási program keretében sajátíthatják el az ágazatra vonatkozó ismereteket. Minden résztvevőt egy mentor támogat.

A tehetséggondozó program 2007-ben indult el először. Azóta több mint 2100 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál a világ minden tájáról a program keretében, amely 2018-ban a kategóriájában legmagasabb, közel 80 százalékos megtartási arányt ért el, és tavaly jóval az olaj- és gázipari átlag feletti, 40 százalékos volt a nők aránya a felvettek között.

Jelentkezni április 28-ig lehet a molgroup.info/growww oldalon.

(SZ)