A Tudatos Vásárlók Egyesülete ügynökséget keres. A TVE olyan civil szolgáltatást szeretne bevezetni, amely segíti a fogyasztókat, hogy a legjobb és fenntarthatóbb alternatívákat válasszák vásárlásaik során.

A TVE kisösszegű adományért vagy díjért kínál majd hozzáférést a szolgáltatáshoz. Abban hisznek, hogy a szolgáltatás úgy lesz fenntartható, ha a haszonélvezői hozzájárulnak a fenntartási költségeihez – írja a Kreatív Online.

A civilszféra fenntarthatósága szempontjából is fontosnak tartják, hogy a civileknek önálló bevételeik legyenek, amelyek segítenek társadalmi küldetésük megvalósításában.

Eddigi tapasztalataik alapján a tervezett szolgáltatás iránt a fogyasztók felhasználói igénye óriási. Ugyanakkor a fizetési hajlandóság nagyon kicsi hasonló szolgáltatásokért. Ezzel a kihívással hasonló szolgáltatásokat kínáló üzleti szereplők is küzdenek – kevés sikerrel.

A bevezető kampány kivitelezésére egészen minimális pénzbeli forrásuk van, viszont vannak saját kommunikációs csatornáik, a civil szektorban kiemelkedő eléréseik, és vevők a kreatív ötletekre.

Jelentkezni szeptember 15-ig lehet.