Ebben az évben már negyedik alkalommal indul el a Legfittebb Munkahely Felmérés. Pályázni szeptember közepéig lehet.

A Legfitteb Munkahely felmérésre négy különböző kategóriában lehet jelentkezni: kis-, közép-, és nagyvállalat, valamint közigazgatási szerv kategóriában. Az elmúlt években olyan vállalatok vettek részt rajta, mint az HBO, a Hansgrohe Magyarország, az Unilever vagy a Hewlett Packard, a közigazgatási szférából pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium Sportegyesülete – írja a HRporta.

A szervezők a vizsgálatsorozattal nem csupán helyzetképet kívánnak rögzíteni, hanem iránymutatást akarnak nyújtani a vállalkozások számára, hogy a jövőben még tovább növeljék hatékonyságukat, és fitten tartsák munkavállalóikat.

A versenyhez csatlakozás egyúttal a vállalati imázs-formálás kiváló eszköze, a résztvevők hatékony vállalati sporttámogatási rendszert tudnak kialakítani, illetve színesíthetik vállalati CSR tevékenységeik körét.

A szervezők – szem előtt tartva a magyar munkavállalók eltérő fittségi szintjét, valamint a cégek egészségtámogatásának sokféleségét – háromféle csomagajánlatot dolgoztak ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet: Alapcsomag, Bővített csomag és Top csomag.

A különböző csomagok más-más szolgáltatásokkal rendelkeznek: az alapcsomagban a részvevők a kiértékelést követően az eredmények ismertetésén túl az új irányokra vonatkozó tanácsokat kapnak.

A bővített csomagban már a vállalat a saját iparágára vonatkozó értékelést is kap, így a szektoron belüli mutatókkal is összehasonlíthatóvá válik a teljesítménye.

A top csomagban a főtámogató Sportkártya jóvoltából a részvevő cég 1000 sportolási alkalmat kap, amelyet a munkavállalók 1 év alatt országosan több, mint 200 elfogadóhelyen felhasználhatnak.

A nevezési időszak szeptember 15-ig tart.