A European Business Awards (EBA) magyar nemzeti bajnokai közül a győrújbaráti Julius-Globe Kft. nyerte el a hazai közönségdíjat. A fémipari területen működő családi vállalkozás az európai közönségdíjért is versenyben maradt a szavazás április végi lezárásáig.

A Julius-Globe Kft. kapta a magyar pályázók közül a legtöbb közönségszavazatot az EBA voksokat gyűjtő felületén, ezzel elnyerte a 2017. évi magyar közönségdíjat bemutatkozó videójával. A magyar nemzeti bajnokok mezőnye nagyon széles cégkört ölelt fel idén, hiszen magyar kis és nagyvállalat, globális cég magyar leánya, szolgáltató és termelő cégek egyaránt bekerültek a top-mezőnybe.

A Julius-Globe Kft. – amely egy családi tulajdonú vállalkozás – sikere jó példa arra, hogy a nemzetközi mezőnyben a kiválóságot nem elsősorban a cégméret határozza meg. Fontos a vállalkozói szellem, a szaktudásra és korszerű technikára fordított figyelem és a menedzsment vezetői képessége is – írja közleményében az RSM, amely az EBA partnereként részt vesz a legjobb, leginkább elismerésre méltó teljesítményű vállalkozások felkutatásában.

A European Business Awards most kihirdetett 34 nemzeti közönségdíjasának versenye április végéig folytatódik, a legtöbb szavazatot besöprő társaság nyeri el az európai közönségdíjat, amelynek kihirdetésére a május 4-én megrendezésre kerülő gálán kerül sor Dubrovnikban. Itt hirdet győztest a szakmai zsűri a verseny 11 kategóriájában is, ahol „Az Év Munkaadója” címért a legjobb tíz pályázó között még egy magyar társaság, az EPAM Systems is versenyben van.