A mesterséges intelligenciával támogatott “gfknewron” szoftverplatform megbízható adatokat és gazdagabb tartalmat ígér a gyártók és a kereskedők számára.

A túlcsorduló, összekeveredett és helytelenül használt adatok világában bármilyen üzleti tevékenység sikeréhez kulcsfontosságú a milliárdnyi adatból hasznos, strukturált insightokat szerezni. Éppen ezért az IFA, a műszaki elektronikai gyártók és kereskedők vezető globális szakkiállítása és a GfK, a fogyasztói termékek iparágának világszintű elemzője összefogtak, hogy szorosabbra fűzött globális partneri együttműködésükkel szétválasszák a releváns információkat ebből a digitális zajtól, így támogatva az iparágat.

Az IFA 2020 Special Edition-nel kezdődően a GfK az IFA közösségét nemcsak megbízható insightokkal, hanem a jövőre vonatkozó üzleti ajánlásokkal is támogatja, amelyek segítik a szereplőket a helyes döntések meghozatalában. Idén először a cég legfontosabb ügyfeleivel közösen kifejlesztett új, saját tulajdonú mesterséges intelligenciával támogatott szoftverplatformjával, a „gfknewron”-nal.

„A GfK évek óta dolgozik az IFA-val, és az együttműködés nagyon sikeresnek bizonyult. A GfK több mint 85 éve az iparág megbízható partnere. Értékes adataik és elemzéseik szinte nélkülözhetetlenek az iparág gyártói és kereskedői számára” – magyarázza Jens Heithecker, az IFA Berlin ügyvezető igazgatója. “Következésképpen ez a partnerség most kiterjed a globális IFA családra, beleértve a CE China-t és az Egyesült Államokban rendezett CE Week-et.”

Peter Feld, a GfK vezérigazgatója hozzátette: „2020-ban a piacok soha nem látott mértékben álltak a fejük tetejére. Ennek a zavarnak számos aspektusa az elkövetkező évekre meghatározza az iparágat és megváltoztatja a döntéshozatal sebességét. Ezért kulcsfontosságú a megfelelő üzleti döntések gyors meghozatala és a releváns információk kiválasztása a digitális zajból. Az IFA-val szorosabbra fűzött globális partnerségünk még közelebb hozza az iparágat, és az új, mesterséges intelligenciával támogatott szoftveres platformunk, a -gfknewron-, lehetővé teszi ezt a gyors döntéshozatalt azáltal, hogy állandó hozzáférést biztosít a nélkülözhetetlen tudáshoz és a használható ajánlásokhoz.”