A GE Magyarország vezetői és a Radnóti Színház színművészei március 7-én délelőtt közösen szépítik meg a színház művészbejárójaként szolgáló épület udvarát.

A felújítás célja, hogy élhető, megszépült környezetet biztosítson a lakóknak és kellemes közösségi térként szolgáljon a művészek számára.

A felújítási munkán ott lesz Kováts Adél, a Radnóti igazgatója, a színészek közül pedig László Zsolt és Schneider Zoltán. A GE-t Bjorn Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója képviseli.

A GE Magyarország a társadalmi felelősségvállalási programjában iskolák, óvodák egészségügyi és kulturális intézmények, köztük a Radnóti Színház szépítésében segédkezik.

A vállalat évente megrendezett programjának részeként 26 országból érkező 350 felsővezető a felújítási munkálatok mellett egyéb programokkal is segíti az intézményeket és a rászorulókat. Többek között a digitális eszközök használatáról tartanak előadást civil szervezeteknek, hajléktalanoknak főznek és kerekes székes sportnapot is tartanak.