Több mint 4,4 millió fogadást kötöttek a Szerencsejáték Zrt.-nél a budapesti vizes világbajnokság versenyszámaira. A helyesen tippelők összesen 920 millió forintot nyertek.

A Szerencsejáték Zrt. részletes adataiból az is kiderül, hogy a többség a vízilabda iránt érdeklődött, a pólómeccsekre 3,8 millió alkalommal tettek tétet a játékosok, az úszószámokra pedig valamivel több mint hatszázezer fogadás érkezett – írja a Magyar Idők. A leginkább várt összecsapás a Magyarország-Horvátország férfi-vízilabdadöntő volt, amelyre majdnem negyedmillióan fogadtak, a végül aranyérmes Horvátországra viszont száz fogadóból átlagosan csak négy tett.

Úszásban Hosszú Katinka számított favoritnak, egyik számára, a 200 méter női gyorsúszásra hatvanezren fogadtak, de a 200 méteres férfipillangóra is negyvenezer fogadást kötöttek, minden bizonnyal Cseh László szereplése miatt. A legnagyobb nyereményt – kiegészítő fogadásokkal kombinálva – a magyar-görög férfi-vízilabdameccs után fizette ki a Szerencsejáték Zrt., a nyertesek együttesen 50 millió forintot tehettek zsebre. (MTI)