Dalmácia egyik legszebb szigetén, Hvaron két hotel üzemeltetését vette át a Service4You, amely ezzel kilépett a nemzetközi porondra.

A Fontana Resort és a Hotel Hvar az 1300 lakosú Jelsa településen található, a hotel egészen közel a belvároshoz, míg a Fontana Resort az öböl túlsó végén fekszik – olvasható a Turizmus Online-on.

A 200 szobás hotelben gyerekklub, teniszpályák és wellnessközpont áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda alatt lapos sziklás strand, a hotel mögött egy kis homokos strand található.

A hotel horvát stílusú all inclusive ellátást kínál, ami háromszori étkezést, helyi italok korlátlan fogyasztását jelenti a medencebárnál meghatározott időben, egyes sportszolgáltatások ingyenesen használhatók. Gyerekanimáció és ingyenes wifi is az ellátás része.

A Fontana Resort kis pavilonokból áll és összesen 333 szálláshely egység van benne – részben szobák, részben apartmanok, mind a tenger felőli oldalon. A központi épületben, a tenger mellett található a vendéglő, a bár és egy fitnesz szoba.

Klemm Balázs, a társaság cég egyik ügyvezetője elmondta, hogy a két horvátországi egységgel, illetve a közeljövőben megnyíló új kalocsai Hotel Pilvaxszal együtt összesen 12 szállodát üzemeltetnek a Service4You név alatt. További 5 egységet – elsősorban családosok igényeit kiszolgáló üdülőhoteleket – működtetnek Optimum márkanéven.