Csatlakozott a CFI Hungary Zrt. vállalati pénzügyi tanácsadó cég a könyvelői, könyvvizsgálati és tanácsadásadási szolgáltatást nyújtó BDO Magyarországhoz, ezzel a legnagyobb magyarországi, de nemzetközi léptékkel mérve is jelentős felvásárlási (M&A) tanácsadó csapat jött létre.

A BDO Magyarország közleményében kiemelték: az egyesüléssel a CFI Hungary Zrt. Magyarország legnagyobb könyvvizsgáló-hálózatának tagjává vált, a társaság a további fejlődés és a szinergia adta előnyök kölcsönös kiaknázása érdekében csatlakozott a BDO Magyarországhoz. Az idén 15 éves vállalat nevet is változtat, és 2021. szeptember 1-től BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-ként folytatja tevékenységét.

A BDO Global 167 országban 1658 irodával, több mint 91 000 munkatárssal és partnerrel működik, éves forgalma meghaladja a 10 milliárd dollárt. A BDO Magyarország több mint 200 embert foglalkoztatott eddig, 2020-ban csaknem 4 milliárd forintos bevételt ért el.

Az egyesülésről Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország vezető partnere és ügyvezetője kiemelte, értékes tudás érkezik a BDO-hoz, hiszen mostantól teljesen integráltan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. A most csatlakozott 30 fős, dedikált csapattal minden adott ahhoz, hogy a BDO Magyarország a régió M&A központjává váljon.

Fekete Márk most már a BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt. ügyvezető partnereként hozzátette, meglátásuk szerint a két társaság jól kiegészíti egymás munkáját. A BDO Magyarország tagjaként a jövőben még professzionálisabb szakmai háttérrel rendelkeznek majd, és a hatékony nemzetközi hálózat támogatásával még eredményesebbek lesznek a piacon.

(Forrás: MTI)