A TV2 Mokka című műsorában látható Ízes élet online oldala új deizájnnal és hat bloggerrel újított.

A weboldal új, meghatározó kék-barna színei az Ízes élet című tévéműsor színvilágához igazodnak. Az oldal új designja mellett a legnagyobb változást a megújult koncepció valamint az oldalra író gasztrobloggerek jelentik – írja a Kreatív Online.

Az egységesebb, összefüggőbb főoldali tartalomról Pataky Péter séf mellett mostantól Marton Adrienn privát séf, Steiner Kristóf és a Facecook elnevezésű rovat állandó csapata gondoskodik rengeteg új recept és magazincikk formájában.

Steiner Kristóf újságíró-színész és vegán szakács közel-keleti fogásokat és utazásai közben tett gasztro-felfedezéseit osztja meg hétről hétre az olvasókkal.

Marton Adrienn egykori szépségkirálynő Los Angelesben tanult és lett privát séf és ételstylist. A receptjeihez tartozó ételfotókat ő maga készíti el. Friss blogbejegyzésében azt írja, hogy a diploma megszerzése után elkezdett leveleket küldözgetni. 50 emberből 3 jelzett vissza, köztük volt Denise Vivaldo is, aki olyan ismert embereknek készített nagyszerű ételeket, mint George W. Bush, Ronald Reagan és Károly walesi herceg. Az ő könyvéből tanultak az iskolában, ezért Adrienn hatalmas megtiszteltetésnek érezte a lehetőséget.

Horvát Sára konyhájában a szezonalitás a főszereplő, a piac jelenti számára a tükröt, a főzés a menedékhelyet, a zent.

A Kaján/Bors rovat házigazdája a művészetkedvelő, humorfüggő, vállaltan hedonista Bezzegh Éva, akinek élményei, családi történetei a receptjei mellett mostantól rendszeresen magazin cikkek formájában köszönnek vissza.

A sok éve ételfotósként, food és prop stylistként, illetve receptfejlesztőként dolgozó Csigó Zita is új szerzőként került be a Vega&Vegán rovatba

Az Ízeselet.hu 2013-ban indult, az Ízes élet című tévéműsorhoz kapcsolódóan, amely a Mokka végén látható.