Békési Brigitta, a Beautyrobic alapítója „WOW HATÁS – Fedezd fel a Valódi Vonzerőd” című kötete egyedülálló rendszer segítségével vezet végig vonzerőnk maximalizálásának útján. Mindezt hiteles kutatásokkal, szakértői megszólalásokkal alátámasztva, feladatokkal kísérve mutatja be az olvasónak.

Békési Brigitta könyve olyan egyedülálló rendszert tár elénk, és mutat be fázisonként, amelynek segítségével minden nő képes lesz lépésről lépésre kihozni  saját valódi vonzerejét.

„Ez a könyv nem csak a külsővel foglalkozik, hiszen a női vonzerő messze nem merül ki egy csinos ruhában, vagy előnyös frizurában. Mindenre kiterjed, és pont ezért teszi képessé az olvasót a vonzerő jelenségének megértésére, gyakorlására és elsajátítására. Gyakorlatilag egy self-made a 21. század igényeire szabva. A  kiadvány azt tanítja meg, hogyan vegyük le a lábáról a többi embert, miként keltsünk bennük pozitív benyomást, hogy elérjük azt, amit szeretnénk. Legyen szó szerelemről, társas kapcsolatról vagy akár karrierről, a karizmatikus, vonzó embereknek mindig nyert ügyük van” – mondja a WOW HATÁS lényegéről Békési Brigitta, a mára már nemzetközi sikernek örvendő edzésmódszer és franchise, a Beautyrobic alapítója.

A kötet sajtóbemutatóját szerdán tartották Budapesten, amelyen Szily Nóra műsorvezető, pszichológus és coach arról beszélt, hogy a vonzerő nem korfüggő.

„Minden változással együtt lélegzem, törekszem arra, hogy jóban legyek önmagammal és próbálok mindig hallgatni a belső hangomra, mert az tudom, hogy jót akar nekem. Tisztában vagyok azzal, hogy az idő múlik, mégis, ha reggelente belenézek a tükörbe, szeretnék pozitív képet viszontlátni, aki túl az 50-en is nagybetűs NŐ. A nő örök, még ha nem is kortalan. Nagyon sokat beszélgettem nőkkel, és mindenkiben mást és mást fedeztem fel. Voltak kívülről csodálatos hölgyek, akiknek a szemükben mégsem láttam a csillogást és találkoztam olyanokkal is, akiken lehet, hogy elsőre nem akadt meg a férfiak szeme, mégis olyan kisugárzással bírtak, ami ízig-vérig nővé tette őket. Brigi könyve pont azért különleges, mert minden korosztály bátran a kezébe veheti, és mindenkinek tud majd hasznos tanácsokat adni. Olvasmányos, egyszerű megfogalmazású és gyakorlatias a „WOW hatás”, ami öt lépcsőn keresztül vezet el a saját nőiességünk világába” – mondta Szily Nóra.

A szerző olyan, öt alappilléren nyugvó rendszert hozott létre, amelyet elsajátítva az olvasó tökéletesen tisztában lesz azzal, hogyan tudja felszínre hozni, egyúttal pedig maximalizálni a saját valódi vonzerejét. A fejezetekben végigvezet a vonzerő szintjein lépésről lépésre, így haladva egyre mélyebbre.

A vonzerő minden szintjéhez gyakorlati feladatok is tartoznak, vagyis a WOW HATÁS nem csak elmondja, hogy mit kell tenni, de élvezetes feladatokon keresztül megmutatja a „hogyant” is.

A könyvben pszichológus mellett olyan szakemberek is megszólalnak, akiknek szakmájuk kapcsolódik a vonzerő témaköréhez. Schiffer Miklós, Pirner Alma, Dominique Roberts csak néhány név azok közül, akik segítenek, hogy az olvasó valóban vonzóbbá váljon. 

Pirner Alma a nőiesség valódi megtestesítője, egzotikustánc világbajnok, a Magyar Rúdtánc és Rúdfitnesz Egyesület elnöke, Beautyrobic edző.

„A legtöbb nő szerintem azért nem tud igazán vonzó, magabiztos és szexi lenni, mert nem ismeri az oda vezető utat, ehhez meg kell érni. Ha valaki elér addig, hogy minden női szerepben meg tud nyilvánulni és megtalálja a harmóniát önmagában, akkor tud kiteljesedni. Egy nőnek azon túl, hogy szeretne karriert építeni, át kell adnia a férfinak a hatalmat, és megmaradni kedves, érzékeny léleknek, hiszen ettől (is) válik valaki igazi nővé. Úgy gondolom, az anyaság az egyik legmélyebb női energia, ami csak létezik egy nőben” – mondta Alma, akivel a könyvben hosszabb interjú olvasható.

A könyvben kutatási eredmények is helyet kapnak, amelyek biztosítják az olvasót, hogy működő módszerről van szó. Mindehhez az üzleti életben alkalmazott hatékony technikákat, pszichológiai trükköket hív segítségül Békési Brigitta.

Az, hogy mennyire leszel sikeres, mennyi mindent érsz el az életben, attól függ, hogy mennyi embert tudsz lenyűgözni, mennyi emberből tudsz pozitív hatást kiváltani, mennyi embert tudsz magad mellé állítani és mennyien gondolják azt rólad, hogy: „WOW”!  A Valódi Vonzerő elérése pontosan ezt adja számodra! Ha létezik hatalom, ami az életedet változtatja meg, akkor ez az!” – írja a könyvében Békési Brigitta, aki szerint a vonzerő iránti igény, nem korfüggő.

Fotók: Beautyrobic

(A vezető fotón Békési Brigittával Szily Nóra beszélget a kötet bemutatóján.)