Ma nyit a szépségipar új, teljes ágazatot felölelő, nagyszabású rendezvénye a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpon.

Mit érdemes tudni a hazai szépségipar legnagyobb szakmai kiállításáról?

hiánypótló rendezvény a Hungexpo szervezésében, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának szakmai támogatásával valósul meg. A rendezvényen az iparág három nagy területe – kozmetika, fodrászat és körömkozmetika – ad egymásnak találkozót, amelyen a cégek színvonalas környezetben mutathatják be újdonságaikat, legfrissebb innovációikat a szakembereknek és a nagyközönségnek.

Az eseményre mintegy tízezer látogatót várnak, többségében szakembereket, akiket izgalmas versenyek, kihagyhatatlan szakmai előadások és látványos bemutatók szórakoztatnak majd.

Az eseményen ráadásul nem csupán nézelődni lehet, hanem szurkolni is. Merthogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával történő együttműködés eredményeként 2018. október 28-án, a Beauty & Style Kiállítás keretében kerül megrendezésre a Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság!

Ezen túl persze további nívós szakmai megmérettetések és előadások is szerepelnek a programban. Lesznek műkörmös és lábápolósmink- és masszázsversenyek is. Ezek mellett a látogatók többek között azt is megtudhatják, milyen alkalomra, milyen körömformát, színt és anyagot érdemes használni, de számos más, érdekes szakmai előadás közül választhat mindenki. 

Tegye szabaddá október utolsó hétvégéjét, és legyen Ön is aktív részese a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításnak
Időpont: 2018. október 26., 09:00 – 2018. október 28., 17:00

Bővebb információk a weboldalon: http://beautyandstyle.hu/