Daalarna Fashion Show, Pálinkafesztivál, Szoboszlói toros napok, Tavaszi Horgász Show, Tiszator Böllérfesztivál, Budapesti Orosz Bál, Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál, Deebreceni Édességfesztivál: a KamaraOnline heti programajánlója.

Március 10. Daalarna Fashion Show (Budapest)

A Millenáris B épületében rendezik meg a Daalarna éves haute couture divatbemutatóját, amelyen a 2017-os alkalmi- és esküvői kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita.

Március 10-11. 6. Pálinkafesztivál (Eger)

Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket. Természetesen ételekből sem lesz hiány; a hangulatról mindkét nap neves fellépők gondoskodnak.

2017- március 10-12. Szoboszlói toros napok (Hajdúszoboszló)

hagyományokra épülő fesztivál a régmúlt disznóvágások hangulatát idézi. A kísérő programok mellett a népi és tájjellegű ételeké a főszerep. A kisebbek zenés, táncos animációkat láthatnak vagy a külön számukra kialakított játszóházban tölthetik el vidáman a hétvégét.

Március 10-12. Tavaszi Horgász Show (Budapest)

A Tavaszi HorgászShown-n 2017-ban is megtalálhatják a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő felszerelést.

Március 11. XI. Tiszator Böllérfesztivál (Abádszalók)

A Tiszator hagyományőrző gasztronómiai és kulturális fesztivál, mely felidézi a régi idők disznótorainak hangulatát, szokásait, ízeit. A versenyt húsipari szakemberekből, mesterszakácsokból álló szakmai zsűri értékeli. A rendezvényt kirakodóvásár, amatőr és hivatásos előadók fellépése, borbemutató, pálinkaverseny, pogácsaverseny, malacfogó verseny, mangalica termékek kóstolója és vására színesíti.

Március 11. 9. Budapesti Orosz Bál

Az elmúlt nyolc alkalom egyértelműen bebizonyította, hogy ez a bál a legelegánsabb magyarországi orosz rendezvény – ezt a színvonalat meg kívánják tartani 2017-ben is. A rendezők számára örömteli, hogy nem csak az orosz anyanyelvűek a bál vendégei, hanem a magyarokon kívül egyre többen érkeznek más országokból is. 2017 érdekessége, hogy első alkalommal hívtak meg tatár művészeket, akik látványos orosz és tatár műsorral szórakoztatják majd a vendégeket.

Március 11-12. 35. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál

Harmincötödik alkalommal rendezik meg a Miskolci Egyetemen Közép-Európa egyik legjelentősebb ásványfesztiválját. Jelentőségét nemcsak a kiállítók stabil 100 feletti és a látogatók 3-5 ezres létszáma jelzi, hanem az a tény is, hogy évenként a börzéhez más és más rendezvényeket is társítanak.

Március 11-12. II. Debreceni Édességfesztivál

2017 legédesebb hétvégéje a Debrecenben. Kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, sütemények, muffinok, bonbonok, marcipánok, grillázsok, desszert borok, pálinkák, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor- és gluténmentes édességek – és még számos különlegesség vár minden érdeklődőt a Debrecen Plazában.