A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, a Budapesti Amerikai Kereskedelmi Iroda (The US Commercial Service in Budapest), az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége Magyarországon, a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHunCham) a tavalyi sikeres rendezvényét követően idén is megrendezi a SelectUSA program budapesti bemutatását.

Az „Útmutató az amerikai piacra lépéshez” című szemináriumon amerikai és magyar előadók vesznek részt személyes jelenléttel. A rendezvény lehetőséget biztosít az amerikai kormányzati támogatási hálózatok megismerésére, amelyek a magyar vállalatokat üzleti tevékenységük kiterjesztésében segítik az Egyesült Államokban. Bemutatják továbbá, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara milyen módon segíti a magyar vállalatokat nemzetközi céljaik elérésében.

Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház (1013 Budapest, Krisztina tér 1.), díszterem

Időpont: 2024. március 26., kedd, 8.30 – 13.30

A résztvevők megismerkedhetnek azokkal a hasznos módszerekkel, amelyek révén a SelectUSA program személyre szabott segítséget tud nyújtani a vállalatoknak és startupoknak fontos üzleti döntéseik meghozatalában. Ezek közé tartozik a telephely kiválasztása, a tájékozott döntések meghozatalát segítő célzott iparági elemzések, a bankszámla nyitása az Egyesült Államokban, valamint a gazdaságfejlesztési szervezetek bemutatása az amerikai befektetési tervek végrehajtásához.

Egy sikeres magyar vállalat is betekintést nyújt a közelmúltban létrejött amerikai befektetéséről, amely kapcsán megosztja a legfontosabb tanulságokat és bevált gyakorlatokat.

A rendezvényt követően a személyesen jelen lévő cégképviselőknek konzultációs lehetőséget biztosítanak az előadókkal.

A rendezvény nyelve angol.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény létszáma személyes jelenlét esetén korlátozott, amit a jelentkezések sorrendjében bírálnak el.

Regisztrációs határidő: 2024. március 22. (péntek) 18:00 óra

Regisztráció itt.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!