Elkészült a háromszázezredik autó az Audi Hungaria Motor Kft.-nél, Egy viperazöld S3 Limousine lett az Audi Hungaria Motor Kt.-nél készült háromszázezredik autó, amelyet az Egyesült Államokban rendeltek meg.

2013 óta folyik az üzemben a teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyártás. Győrben készül az első karosszériaelemtől az utolsó csavarig az A3 Limousine, az A3 Cabriolet, a TT Coupé és a TT Roadster, mintegy 4300 munkatárs segítségével.

Az Audi Hungaria járműgyártásában az A3 Limousine volt az első modell, amelyet az A3 Cabriolet követett. 2014-ben indult meg a TT Coupé, majd Roadster harmadik generációjának sorozatgyártása. 

Győrben tavaly 135 ezer  autót készítettek. A járműgyártás a vállalatnál már a kilencvenes évek végén megkezdődött. 1998-2014 között az Audi TT, illetve az A3 Cabriolet modellek összeszerelését végezték Győrben, az ingolstadti gyárral együttműködve.

Az Audi Hungaria Motor Kft. az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója, az idén novemberben készült el itt a hárommilliomodik hathengeres motor 1997 óta.