Több mint 300 millió forintot fordított új budapesti üzletének megnyitására a SPAR. A II. kerületi Retek utcai szupermarket széles termékkínálattal várja vásárlóit.

„Idén összesen öt új áruházat nyit a SPAR Magyarországon. Ezek közül az elsőt Budapest egyik közlekedési ütőerének, a Széll Kálmán térnek a közelében adtuk át mintegy 300 millió forintos beruházást követően. A jelentős átmenő forgalom mellett a közelben számos munkahely is található. Ezért nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan napi fogyasztási cikkek is megjelenjenek a kínálatban, amelyeket útközben vagy ebédszünetben is el lehet fogyasztani. Az új üzletünk nyitásával 20 munkahelyet teremtettünk” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A Retek utcai SPAR a vállalat legújabb letisztult, modern külsőre és áttekinthető belső térre épülő koncepcióját követi. Az új, 254 négyzetméteres üzletnek két be- és kijárata is van, a vásárlók a Széll Kálmán tér irányából és a Retek utca felől is mozgásérzékelős automata kapukon keresztül juthatnak be az eladótérre. A kasszazónát is ennek megfelelően alakították ki.

Az üzlet termékkínálata a friss árura helyezi a hangsúlyt: zöldségek, gyümölcsök, hús-, pékáruk széles választéka is megtalálható. A SPAR to Go hidegkonyhai és grilltermékei, valamint szendvicsek és saláták szintén vásárolhatóak, amelyeket a munkahelyi ebédnél, vagy este otthon is elfogyaszthatnak a vásárlók.

Az üzlet kialakításakor nagyon fontos szempont volt, hogy a modern berendezések kevés energiát fogyasszanak, ezért a világítástechnika és a gépészet is ennek szellemében készült el.

Fotó: spar.hu