A BeMyBoss az első olyan eszköz, amely nem a munkáltatót, hanem az álláskeresőt teszi középpontba.

A legfrissebb kutatások szerint jelenleg 10 munkavállalóból 8 passzív álláskereső, ami azt jelenti, hogy bár elégedetlen a jelenlegi munkáltatójával és egy jó ajánlatért szívesen váltana munkahelyet, aktívan nem pályázik új állásokra. Ennek fő oka az, hogy az álláskeresés bonyolult és időigényes, illetve sokan félnek attól, hogy aktuális munkáltatójuk értesül az álláskeresésükről.

A BeMyBoss egy magyar fejlesztésű digitális, automatizált, anonim, álláskeresést támogató platform passzív álláskeresőknek, és az őket kereső munkaadóknak. Mindezt a munkavállalók számára ingyenesen, a megadott kompetenciák, tulajdonságok és elvárások alapján teszi.

„Úgy kell elképzelni, mint egy személyi robot-asszisztens, amely őrzi az adatainkat, és csak azoknak adja meg, akikkel egyeznek az elképzeléseink. Az álláskereső személye titokban marad, nem kell tartania attól, hogy bárki rájön, hogy ő szívesen váltana állást, csak akkor derül ki, ki ő valójában, amikor – egy megfelelő állásajánlat esetén – felfedi kilétét. Nem kell tehát olyan ajánlatokkal bajlódnia sem, amelyek nem felelnek meg az elképzeléseinek. A BeMyBoss egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az álláskeresést és hatékony toborzási lehetőséget nyújt a vállalatok számára is” – mondta el Kárpáti Tímea és Márai László, a BeMyBoss kitalálója.