Idén kerül először megrendezésre az ÁLLÁSHELY állásbörze a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Budapest Főváros Kormányhivatala közös szervezésében.

Az Állásbörze célja, hogy lehetőséget biztosítson a munkaerőpiac valamennyi résztvevője számára, a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig, valamint a fiatal és idősebb korosztályba tartozó, diplomás, szakképzett és végzettséggel nem rendelkező munkavállalók számára is, hogy személyesen találkozhassanak egymással -térítésmentesen.

Az eddigi nagyszabású állásbörzék gyakorlatától eltérően a kamara meg kívánja szólítani azon kis- és középvállalkozásokat, amelyeknek eddig nem volt alkalmuk bemutatni álláslehetőségeiket.

Az Állásbörzén azok a vállalkozások is meg tudnak jelenni, akiknek nincs stábjuk, idejük arra, hogy két napon keresztül folyamatosan képviseljék magukat a rendezvényen. A munkaadók álláslehetőségeit ágazatonként (irodai munka, fizikai munka, építőipar, kereskedelem, vendéglátás, IT-műszaki, gyártás, logisztika, egészségügy, bank-biztosítás, pénzügy) mutatjuk be egy-egy ágazati kiállítóhelyen, ahol közvetítő szakemberek mutatják be az álláslehetőségeket.

A rendezvénnyel egy időben mutatkozik be az allashely.hu kamarai állásportál, amelyen valamennyi kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozás térítésmentesen hirdetheti meg állásajánlatait. 

info@allashely.hu | www.allashely.hu | fb.com/allashely