Az Aegon biztosító ingyenes időjárás előrejelzést ígér azoknak, akik hajlandóak adataikat megadni.

Aigner Szilárddal csalogatja az Aegon biztosító azokat, akik arra várnak, hogy naponta időjárás előrejelzést kapjanak. A biztosító a tájékoztatása szerint adatbázist épít. A szolgáltatásra önként regisztrálóknak prevenciós üzeneteket, az időjárással összefüggésben biztosítási megoldásokat és a biztosító tevékenységi körébe tartozó más szolgáltatásokról reklámcélú üzeneteket küld.

A biztosító a szolgáltatást azoknak nyújtja, akik hozzájárulnak adataik üzletszerzési, reklámcélú hasznosításához. Mint írják, a regisztrálás a szolgáltatásra csak akkor érvényes, ha az illető hozzájárul a biztosító reklámcélú üzeneteinek fogadásához.

A regisztráláskor a név mellett a pontos születési dátumot és természetesen a lakóhely nevét vagy annak irányítószámát is meg kell adni az e-mail címmel együtt. Lehet választani, hogy késő délután vagy kora reggel kívánjuk-e olvasni a személyre szabott üzeneteket.

A szolgáltatás bármikor lemondható, persze akkor Aigner Szilárdtól nem tudják majd meg, hogy a településükön hány fok várható aznap és mikor várható vihar. A társaság PR-akciója a Derűs napot szlogennel fut.