A hét programjai közül ajánljuk.

2015. december 11-13. Luca-napi Vigadalom (Pécs)

Új borok mustrája Borverseny, VoiSingers koncert és borestek várják a hétvégén Pécsre látogatókat.

2015. december 12. Forralt bor és Kolbász ünnep (Paks)

Nagyobb és még hangulatosabban felöltöztetett rendezvényhelyszínnel kerül megrendezésre Pakson az idei Forralt bor és Kolbász ünnep. A rendezvényen megtalálható lesz a forralt bor, forró csoki, tea. sült gesztenye, hurka és kolbász is.

2015. december 12-13. Adventváró hétvégék a Skanzenben (Szentendre)

A betlehemezésé és lucázásé a főszerep, házi szaloncukor fog főni a tűzhelyen, papírbetlehemek és karácsonyi ajándékok készülnek, és vasárnap a Lajta Néptáncegyüttes fiataljai játsszák el a Luca-napi rítust portáról portára járva a szentendrei Skanzenben.

2015. december 12. Luca napi sokadalom (Tárnok)

Kézműves kirakodó vásárral készülnek a karácsonyi időszakra Tárnokon. A gyerekeket adventi játszóház várja, hallgathatnak meséket a Lábita Színház és Csernik Pál Szende előadásában, estére pedig tombolával és koncertekkel készülnek a szervezők.

2015. december 11-13. Luca-napi Vigadalom (Pécs)

Új borok mustrája Borverseny, VoiSingers koncert és borestek várják a hétvégén Pécsre látogatókat.

2015. december 12-13. Adventi Kastélynapok (Gödöllő)

Kicsik és nagyok gyermekelőadások, koncerteket látogathatnak meg, ajándéktárgyakat és karácsonyi dekorációkat készíthetnek a gyermekfoglalkoztatóban. Minden korosztályt gazdag kínálattal vár a kézművesek és iparművészek karácsonyi vására.

2015. december 10-16. Adventi udvar Pakson

December 10. és 16. között benépesül a városháza előtti tér: adventi udvar teremt karácsonyváró hangulatot. Az ünnep közeledtével kézművesek kínálják majd portékáikat, és zenei programok színesítik a téli késő délutánokat Pakson.