Minden vállalkozásnak kivételesen hatékony, professzionális eszközökre van szüksége. Ha automatizálni szeretné a napi folyamatait és zökkenőmentessé tenné az ismétlődő tevékenységeket, a Marketplace nagyszerű megoldás az Ön számára: gyorsabban reagálhat a változásokra. Mint azt mindnyájan tudjuk, az üzleti életben minden perc értékes. Milyen előnyökkel járhat az Ön számára az eszköz használata?

IT-megoldás üzleti célokra

A napi rutin része a beszállítók és a megrendelések kezelése? Mostantól felgyorsíthatja és automatizálhatja azokat a Marketplace megoldás segítségével. Ez egy B2B kereskedelmi platform, amely korlátozott internet-hozzáférés mellett is működőképes. Kétirányú kommunikációt tesz lehetővé Ön és a címzettjei között, ami hatékonyan támogatja a megrendelési folyamatokat és a dokumentumok kezelését.

A megoldás legfőképpen a kereskedelmi ágazat számára készült, mivel a fő funkciója az, hogy megrendeléseket küldjön az aktuális kínálat alapján. A Marketplace az Infinite IT szakembereinek fejlesztése, akik mára az európai piac digitalizációjának vezető szereplőivé váltak. Ebből egyértelmű következtetés vonható le – ha a legjobb szeretne lenni, akkor a legjobbakkal kell együttműködnie!

A Marketplace platform legfontosabb funkciói

Ez az összetett megoldás lehetőségek széles tárházát kínálja a napi műveletek egyszerű teljesítéséhez. Ügyfelei számára vállalkozásához igazított promóciókat, többek között kedvezményeket vagy feltételes ajánlatokat, például 2-t vesz, 3-at kap jellegű akciókat jeleníthet meg. Mindezeket grafikus fejlécekkel is kiegészítheti a választott termékek még hatékonyabb hirdetése érdekében. Az adatgyűjtés igazán egyszerű – mindössze le kell olvasnia a termékeket ahhoz, hogy a kosárhoz adhassa azokat.

Sőt mi több, hozzáférhet a rendelési előzményekhez, ami révén remekül áttekintheti az egyes ügyfelek preferenciáit. Ez alapján saját megrendelési sablont hozhat létre a leggyakrabban rendelt termékekből, valamint újra a kosárba helyezheti az archivált termékeket. Ezekkel a funkciókkal rengeteg időt takaríthat meg! Ha még inkább automatizálni kívánja a folyamatot, egyszerűen használja a sokféle szűrő egyikét. Egy másik – igen lényeges – funkciót a raktárkezelő szoftverrel való integráció jelenti. Az ERP-rendszeren keresztül könnyedén importálhatja a számlákat a Marketplace platformból.

Milyen előnyökkel járhat ez az Ön számára?

A Marketplace megoldás egy személyre szabott platform, amely révén egyéni tartalmat jeleníthet meg a címzettjei számára. Beszállítóként így növelheti a hatékonyságát a legeredményesebben. A platform nonstop elérhető és minden ismétlődő folyamatot automatizál a munkája mindennapi feladataihoz.

Ez vitathatatlanul segíti a megrendelés hibalehetőségeinek csökkentését, valamint mérsékeli a vállalkozással járó költségeket. Az átfutási idő ezáltal sikeresen lerövidül, emellett a beépített jelentéskészítő és auditáló eszközöknek köszönhetően gyorsan átfuthatja az egyes ügyfelek megrendeléseit.

Miért válassza az Infinite szolgáltatását?

A Marketplace-rendszer az Infinite által tervezett, innovatív B2B megoldás. Több mint 18 év tapasztalata révén az informatikai szakemberekből álló csapat alaposan ismeri az egyes üzletágaik igényeit. Havonta több mint 61 ezer megrendelést küldenek el a Marketplace platformon keresztül, és az aktív felhasználók száma a 29 000-hez közelít. Világszerte minden évben több mint 3500 vállalatnál veszik használatba ezt az eszközt.

Szeretné a lehető legjobban végezni a munkáját? Akkor hatékony megoldásként vegye fontolóra a Marketplace-t vállalkozása számára!