A Brexit: „Új hangsúlyok, Új prioritások” elnevezésű fórumon a brit nagykövet, Őexc. Iain Lindsay OBE és Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára a brit piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a Brexit várható üzleti, piaci környezetet formáló hatásairól.

Nagy-Britannia és az Európai Unió kapcsolatának alakulása körül rengeteg a kérdőjel, és ez kihat a szigetország piaca iránt érdeklődő vállalkozások életére is. A kérdések megválaszolása céljából a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma Brexit Fórumot szervez „Új hangsúlyok, Új prioritások” jelmondattal, melyet szíves figyelmébe ajánlunk. A rendezvény a brit piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a Brexit várható üzleti, piaci környezetet formáló hatásairól, beleértve a kereskedelem, az adózás és a munkavállalás kérdéseit. A fórumot követően kérdések feltevésére, kötetlen megbeszélésre nyílik lehetőség a fórumon részt vevő előadókkal, szakemberekkel.

A rendezvényt a BKIK Krisztina krt. 99. alatti székházának VII. emeleti Széchenyi termében tartják, 2019. május 13-án 13 órától. A regisztráció 12:30-kor kezdődik.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes program és a regisztrációs link itt érhető el.