Nem lesz holt szezon a nyár a Rózsavölgyi Szezon számára. Két közönségkedvenc darabbal várják az érdeklődőket a budapesti Benczúr kertben.

Budapesten kevés az olyan bensőséges nyári játszóhely, mint amilyen a Benczúr utcai patinás épület kertjében található. Júniustól a szabadtéri színpad megújulva, különleges nyári koncertekkel, színházi előadásokkal várja a látogatókat.

A Rózsavölgyi Szalon két közönségkedvenc darabját láthatják majd itt, a romance-com és az Amazonok című előadást.

A Rózsavölgyi Szalon tulajdonosa korábban is gondolkodott azon, hogy a nyár közepén hol szerepelhetnének. Zimányi Zsófia a KamaraOnline-nak korábban adott interjúban azt mondta: „Azon gondolkodom, hogy a Belvárosban lehetne nyáron működtetni egy szabadtéri szalont. Július közepéig játszunk itt (a Szalonban), aztán jön a festés meg a hasonló munkák, erre az időre nyaralni megy a Szalon. Ám elképzelhető, hogy 6–7 nyári héten át más helyen, de ugyanilyen vagy hasonló koncepcióval érdemes lenne folytatni.”

A Szalonban július 13-án tartanak még előadást, majd júliusban és augusztusban két-két alkalommal vendégeskednek a Benczúr Kerti Esték keretében.