A korábban CBA üzletként működő két budapesti és egy erdőkertesi áruház korszerűsítését a Spar összesen 810 millió forintból valósította meg.

„A SPAR hosszú távú expanziós stratégiájába jól illeszkedik azon egykori CBA üzletek üzemeltetésének átvétele, amelyek Baldauf László érdekeltségi körébe tartoztak. A Spar külső és belső felújításokkal, modern és naprakész kényelmi szolgáltatások bevezetésével biztosítja a környékbeli vásárlók minőségi ellátását” – mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

Az erdőkertesi vásárlók a Béke utca 2. szám alatti üzletet július 5-én vehették birtokba, a beruházás értéke itt 250 millió forint volt.

A SPAR Budapesten két korábbi CBA-egységet is felújított. A II. kerületi Széphalom Bevásárlóközpontban, a Hidegkúti út 167. szám alatt 420 millió forint beruházási értékből született újjá; az áruház és augusztus 16-án nyitotta meg kapuit. A VI. kerületi, Andrássy út 30. szám alatti üzletet 140 millió forintból építették át.

A képen (balról jobbra): Szalay Zsolt, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója, Urbán Mónika áruházvezető, Dr. Bundula Csaba, Terézváros Önkormányzatának alpolgármestere és Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója a SPAR VI. kerületi, Andrássy út 30. szám alatti szupermarket 2018. augusztus 22-i megnyitóján. (Fotó: spar.hu)