A Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.

A vásárlók a Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén vették birtokba a SPAR hálózat legújabb tagját. A 600 négyzetméteres szupermarketben a legfrissebb arculat alapján készült el a csemegepult, a látványpékség területe és új berendezési koncepció szerint valósították meg a belső kialakítást: a bejárat után alacsony bútoros – ezáltal könnyen áttekinthető- pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a vevők csemegepultig.

Az összesen 360 millió forintba kerülő beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is: az eladótérbe LED világítást szereltek be, az új hűtőbútorok ajtózva lettek és hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert építettek be a szakemberek. A fejlesztés 21 munkahelyet teremtett.

„Rendkívül erős vásárlói réteggel rendelkezik a kerület, és az irodaház, amely befogadott minket, dinamikusan fejlődik a bérlők számát és lokális vonzerejét tekintve, ezért döntöttünk a beruházás mellett.” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatos fejleszti hálózatát Magyarországon. „A megnövekedett vásárlói igények kiszolgálására 2016-ban összesen 26 üzletünk modernizálását hajtjuk végre. Fejlesztéseink idén összesen 23 milliárd forintot tesznek ki. Alapítása óta a SPAR több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon” – hangsúlyozta Maczelka Márk.

A vállalat jelenleg 345 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 108 SPAR Partner franchise üzletet üzemeltetet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.