Szerény 100 forintra is 30 ezret fizet a TippmixPro, ha valaki most fogadja meg, hogy a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott az első helyen végez.

A Szerencsejáték Zrt. a realitásokból indul ki, előzetesen oda sorolja a sportfogadásokkal a magyar foci válogatottat, ahová Európa. Vagyis a magyarok finoman fogalmazva sem számítanak favoritnak.

Ha például megnyernék az Eb-t, azért 300-szoros pénzt kapna a fogadó, s ha a döntőben kapna ki a válogatottunk, 150-szeres pénz ütné a szerencsés markát. A legnagyobb valószínűsége azonban annak van, hogy a magyar válogatott a négyfős csoportból nem jut tovább, ennek az oddsa 1,50 jelenleg.

Magyarország június 14-én Ausztria, 18-án Izland, 22-én pedig Portugália ellen lép pályára. A csoportbeli ellenfelek legyőzésére Izland ellen látják a legnagyobb esélyt a játékszervezők. Ha ellenük nyernek a magyarok, akkor 3,05-szörös az odds, míg Ausztria legyőzéséért 4,55-szeres, Portugália megveréséért 5,70-szeres pénzt fizetnének.

A fogadásszervezők a házigazda Franciaországot látják a legesélyesebbnek a végső sikerre (4-szeres odds), Németországot a második helyre sorolják (4,50), míg Spanyolországot a harmadikra (6,25). A magyar csapatnál az észak-íreket és az albánokat is gyengébbeknek ítélik, mert az ő Eb-győzelmük 500-szoros szorzóval fogadható.

Arra is lehet tippelni, hogy ki lesz a gólkirály. Itt a német Thomas Müller (8,50 odds) és a portugál Cristiano Ronaldo (8,75) nagy csatáját várják. Ha a magyar csatár Szalai Ádám végezne az élen, 250-szeres pénzt fizetnének, míg Dzsudzsák Balázs (a fotón) és Böde Dániel gólkirályi címe minden befizetett forintra 970-et hozna a konyhára.