Vállalkozói tudástár

A Vállalkozói tudástár szakmai partnere:

EGYKE

Az iratminták letöltése ingyenes, de emailes regisztrációhoz kötött. Emailcímének megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a KamaraOnline és az iLex Sytems Zrt. a Vállalkozói Tudástár változásairól, bővüléséről tájékoztassa, illetve hogy egyéb, marketingkommunikációs célokat szolgáló információkat küldjön Önnek.

Regisztráljon és próbálja ki 30 napig térítésmentesen az iLex kkv-knak kifejlesztett jogi megoldását!

Az iLex intelligens jogi szolgáltató rendszer, amely képes összefogni és egyben kezelni a vállalatok és a gazdálkodó szervezetek teljes jogi folyamatrendszerét, függetlenül azok méretétől.

Az iLex a leghatékonyabb megoldást kínálja nemcsak a sok ezer főt foglalkoztató gazdálkodó szervezeteknek és a multinacionális cégeknek, de a kis-és közepes vállalatoknak is.

A KamaraOnline és az iLex együttműködésének keretében most térítésmentesen kipróbálhatja az iLex 4SB speciálisan kisvállalatok számára kifejlesztett jogi szolgáltatását. Felejtse el a horrorisztikus óradíjakat és az ügyvédi irodákban való várakozást!

Az iLex 4SB korszerű online technológiája percalapú számlázással a legkisebb cégeknek is elérhetővé teszi a professzionális jogi szolgáltatásokat.

Regisztráljon most a 30 napos próbaverzióra, és az iLex Systems Zrt. munkatársai 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Ehhez csupán az alábbi adatlapot kell kitöltenie:

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a KamaraOnline és az iLex Systems Zrt. online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezelje, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából.