Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "Zsabka Zsolt" cimkére.

Zsabka Zsolt: Minőségi teljesítményt nyújtó, vállalkozókat képviselő kamarát építünk

2018. október. 10. 10:39
Alig két hónapja választották meg az Ipari Tagozat elnökének Zsabka Zsoltot, aki hatalmas lendülettel vetette a munkába magát: egy új alapokon nyugvó, átlátható tagozat alapjait fektették le, amelynek elsődleges feladata, hogy képviselje vállalkozóit s amelyre tagjai bármikor számíthatnak.

A BKIK felszámolná a kivitelezői kapacitáshiányt a fővárosban

2018. július. 18. 14:15
Az építőipar egyre nagyobb és egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdaság életében. Májusban az ágazat az egy évvel korábbihoz képest 15,1 százalékkal, a tavalyi első öt hónaphoz képest 17 százalékkal, nemzetközi viszonylatban pedig a 2010-es átlaghoz képest 27,7 százalékkal növelte termelését.

Zsabka Zsolt: A most vállalkozóvá váló generáció mentorálása az egyik fontos feladatunk

2018. augusztus. 14. 10:00
Szeptemberben harminc budapesti nagy cégnél tárgyalok – mondja Zsabka Zsolt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának újonnan megválasztott elnöke a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Diagramma Zrt. elnök-vezérigazgatója fontosnak tartja a fiatalítást, egy mentor program elindítását, a példamutatást és a személyes kapcsolatok erősítését a vállalkozókkal.

Erősödik a brüsszeli lobbi az új BKIK vezetéssel

2017. július. 12. 14:45
Krisán László, a BKIK elnöke Brüsszelben is sürgette, hogy mielőbb szülessen meg a végső alku a 2020 utáni uniós forrásokról, és továbbra is kiállt amellett, hogy mind Budapest, mind Pest megye részesülhessen a fejlesztési programokból. Zsabka Zsolt, a kamara Ipari Tagozatának alelnöke elárulta, létrejön a BKIK új kollégiumi rendszere, amelyek közül több is kiemelt területként fogja kezelni az Európai Uniós ügyeket, és a budapesti vállalkozói érdekekből fakadó,...