Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "Zsabka Zsolt" cimkére.

A jó gazdasági teljesítményhez megfelelő bérezésre van szükség

2019. február. 27. 11:00
Zsabka Zsolt szerint ma már nem lehet az iparban dolgozó munkásokat minimálbérrel megtartani, a gazdasági teljesítmény növeléséhez szükség van a munkavállaló ösztönzésére is.

Zsabka Zsolt: integrálnunk kell a fiatalokat a munkaerőpiacra

2018. október. 19. 19:25
A BKIK együttműködési megállapodást kötött a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karával, amelynek értelmében 17 végzős diák írja majd szakdolgozatát arról, hogyan integrálhatók a pályakezdő fiatalok a munka világába.

Zsabka Zsolt: Minőségi teljesítményt nyújtó, vállalkozókat képviselő kamarát építünk

2018. október. 10. 10:39
Alig két hónapja választották meg az Ipari Tagozat elnökének Zsabka Zsoltot, aki hatalmas lendülettel vetette a munkába magát: egy új alapokon nyugvó, átlátható tagozat alapjait fektették le, amelynek elsődleges feladata, hogy képviselje vállalkozóit s amelyre tagjai bármikor számíthatnak.

Az igazán jó vállalkozók ismerik a nemzetközi trendeket

2018. november. 26. 13:29
Zsabka Zsoltot, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának elnökét nemes egyszerűséggel a kamara dinamizálásának élharcosaként emlegetik, hiszen fórumok sorát szervezi és folyamatosan tárgyal a fővárosi vállalkozókkal. Az elnök szerint azonban a BKIK-nak csak akkor van esélye meghatározó szerepet játszania a magyar gazdaságban, ha szorosan együttműködik a vidéki kamarákkal.

A BKIK felszámolná a kivitelezői kapacitáshiányt a fővárosban

2018. július. 18. 14:15
Az építőipar egyre nagyobb és egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdaság életében. Májusban az ágazat az egy évvel korábbihoz képest 15,1 százalékkal, a tavalyi első öt hónaphoz képest 17 százalékkal, nemzetközi viszonylatban pedig a 2010-es átlaghoz képest 27,7 százalékkal növelte termelését.

Zsabka Zsolt: a tram-train a gazdaság fellendítését is segíti

2018. december. 15. 12:48
Bő egy hete tartotta meg a XX. Vállalkozók Napját a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, ahol az Év Vállalkozója díjjal ismerték el Zsabka Zsoltot, a Diagramma Csoport tulajdonosát. Ennek apropóján beszélgetett vele a Blogstar vállalati munkájáról, a magyar gazdaságról és kamarai teendőiről.

Zsabka Zsolt: A most vállalkozóvá váló generáció mentorálása az egyik fontos feladatunk

2018. augusztus. 14. 10:00
Szeptemberben harminc budapesti nagy cégnél tárgyalok – mondja Zsabka Zsolt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának újonnan megválasztott elnöke a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Diagramma Zrt. elnök-vezérigazgatója fontosnak tartja a fiatalítást, egy mentor program elindítását, a példamutatást és a személyes kapcsolatok erősítését a vállalkozókkal.

Erősödik a brüsszeli lobbi az új BKIK vezetéssel

2017. július. 12. 14:45
Krisán László, a BKIK elnöke Brüsszelben is sürgette, hogy mielőbb szülessen meg a végső alku a 2020 utáni uniós forrásokról, és továbbra is kiállt amellett, hogy mind Budapest, mind Pest megye részesülhessen a fejlesztési programokból. Zsabka Zsolt, a kamara Ipari Tagozatának alelnöke elárulta, létrejön a BKIK új kollégiumi rendszere, amelyek közül több is kiemelt területként fogja kezelni az Európai Uniós ügyeket, és a budapesti vállalkozói érdekekből fakadó,...